Fejl Auto Forsikringer

Fejl Auto Forsikringer


Midt i alle de kontroverser (og tilsyneladende endeløse bestræbelser på at ophæve), Præsident Obama ' s 2008 sundhedspleje lov har og vil skabe reelle ændringer i Amerikanernes liv. Mennesker, der kæmper med afhængighed spørgsmål kan se så mange effekter som nogen, med nogle store forandringer, at afhængighed dækning begyndelsen af dette år. November 26, 2007, Canada. Hackere adgang til medicinsk information om HIV og hepatitis fra Canadiske sundhedsmyndigheder agenturet computer. - September 22, 2008, UK. National Health Service (NHS) rapporterede tab af 4 Cd ' er i den mail der indeholder oplysninger om 17,990 medarbejdere. - 30 September, 2008. Virksomheden Blå Kors og Blue Shield of Louisiana bekræftet overtrædelse af personlige oplysninger, herunder cpr-numre, telefonnumre og adresser på omkring 1.700 mæglere. De data, ved et uheld blev knyttet til en generel e-mail.

Patient-til-Patient-Levering: for Nylig til en anden tech-baseret innovation har været et væld af sundhedsmæssige sporing og vedligeholdelse af hjemmesider, der fremmer velvære og behandling, som er et initiativ begyndt af den enkelte, men som bygger på kommunikation blandt mennesker, der har eller har haft lignende forhold, symptomer og sundhed. Et sådant sted er Styr på Min Stack, hvor medlemmerne oprette deres egen behandling planer (stakke), føre tilsyn med dem, og ændre de planer, der er baseret på videnskabelige rapporter om sygdomme, kroniske sygdomme, symptomer, erfaringer fra andre brugere, og rapporter om effekt af tillæg for særlige betingelser. Patienten er i total kontrol gennem disse planer, og den bygger på forskning og erfaringer til at udvikle behandling mål.

Taler som en breast cancer patient forbi min 5-årige mark indlæg behandling, intet af det var sjovt eller nemt, men jeg velsigner hver eneste dag, jeg er givet til at nyde mit liv og familie. Jeg tror, jeg var så gulv ved opdagelsen af, at mit bekendtskab var død i en medlemsstat (MA), hvor vi har haft obligatoriske sygeforsikring til en lang tid. Jeg har mistet de andre venner til brystkræft, den ene dør efter den infiltreret hendes hjerne, men hun kunne aldrig råd til sundhedspleje som selvstændig kunstner i den æra inden obligatoriske sygeforsikring.

Jeg ved, at hun brugte omkring to år at overbevise sig selv, intet var galt - før det var for sent at gøre noget.

Et nyt papir af Jacob Vogler mener, at virkningerne af Medicaid udvidelser i de seneste år (frem til 2015), på grund af den Overkommelige Care Act. Han understreger, at fordelene ved adgang til sygesikring for lavindkomstgrupper voksne som en pakke: det er, han ikke forsøger at drille hinanden, om virkningerne er på grund af adgang til substance abuse behandling, eller noget andet. Da stofmisbrug og psykiske problemer er ofte forbundet med hinanden, synes det rimeligt at antage, at behandling for den ene er effektivt i behandling for begge, og at mindske stress og økonomisk pres, der er forbundet med udgifter til sundhedsydelser, sikkert område også. På samme tid, øge adgangen til sundhedspleje, herunder receptpligtig medicin kan hjælpe brændstof afhængighed (især opioid afhængighed), og dette kan øge kriminalitet som følge. Dette forekommer usandsynligt , men det kunne modvirke nogle af kriminalitet-reduktion fordele; nettoeffekten er, hvad der betyder noget, og dette er, hvad Vogler ser på.

For at være sikker på, HVEM placering har sine kritikere.

Det er baseret på et vægtet gennemsnit, der kombinerer foranstaltninger af befolkningens sundhed, fordeling af sundhedsydelser, retfærdighed af den økonomiske byrde ved at give dem, og effektivitet. Den resulterende indeks er omfattet af flere paradokser: på Grund af sin vægt på lighed, et land med ensartet bad sundhed og pleje vil stige i rang i forhold til et godt helbred, omsorg for de fattige og fremragende omsorg for de rige. Fordi det giver en betydelig vægt på effektivitet, et land med fremragende pleje er fremstillet på store omkostninger kunne rangere lavere end en med middelmådige resultater, der opnås meget billigt. Et land med et godt helbred vaner i områder som kost og brug af tobak kan blive placeret, meget mere end en, der har dårligere vaner, men en bedre behandling for de deraf følgende medicinske tilstande.

En undersøgelse fra 2008 fra Cato Institute giver en detaljeret diskussion af disse og andre problemer, DER placeringer.