Forskere, Der Kan Forudsige Risikoen For Dødelige-Kar-Tilstand Fra Genomsekvens

sundhedsydelser medicin l?ge stetoskop

Log ind på din konto eller registrere dig som ny forfatter. Start indsendelse af din artikel lige nu! Nyre sygdommen kan enten være akut, hvilket betyder, at symptomerne kommer på hurtigt, eller kronisk, hvilket betyder, at de problemer, der er udviklet mere gradvist over tid. Nyresygdom er et begreb, der gælder for enhver sygdom i nyrerne. Dette kunne omfatte sediment bliver til sten i nyrerne, hvilket er meget smertefuldt at passere. Cyster og tumorer i nyrerne området kan forårsage blokeringer og utrolig lændesmerter. Infektioner, både bakterielle og virale, kan gøre det smertefuldt at tisse, og får det til at føles som om du ikke kan fjerne al den væske, du bør være. Hvis dine nyrer ikke i stand til at filtrere giftstoffer effektivt, vil de vende tilbage affald sagen tilbage i din blodbanen, hvilket medfører en ophobning af toksiner. Også, hvis nyrerne er beskadiget, kan de ikke vil regulere den kemiske balance korrekt, hvilket kan udløse problemer såsom blod ledes gennem urinen, og ikke nok røde blodlegemer bliver produceret, hvilket gør du føler dig anæmisk, forpustet og træt hele tiden.

I dag er det blevet almindeligt for unge til at skære sig selv. Dette er ikke en ny praksis, og det er set i Bibelen. Der var en mand, der var bundet af dæmoniske ånder, der boede i en hule, og til at skære sig selv. Smerten ved afvisning kan begynde, før du er født, afvisning kan passere gennem en afstamning, og nedarves i en familie afstamning. Afvisning kan også være forårsaget af et sår, der sker tidligt i barndommen. At være overvægtig, have et fysisk handicap, at blive drillet, at blive genert, og en anden fælles barndoms-oplevelser, som kan resultere i afvisning af andre baseret på din adfærd og dit udseende. Dette kan resultere i en følelse til selv-had og dyb modvilje for din egen. Dette selvhad er ekstremt farligt for din fysiske krop, og kan resultere i diabetes, sklerose og andre sygdomme, og sygdomme, der er almindelige i dagens samfund.

Smitsomme sygdomme som polio, kolera, kopper, tuberkulose, som historisk set har forårsaget sporadisk ødelæggende epidemier af proportioner. Disse epidemiske sygdomme spredes ofte via person-til-person kontakt, men de har også ofte forekomme på grund af forurenede fødevarer. På trods af mad sikkerhedsforanstaltninger, sporadiske udbrud af roskildesyge, salmonellose, shigellosis, listeriose, og fortsat er udbredt i Usa. Kontaminerede æg, kød, fisk, fjerkræ, mejeriprodukter, frisk frugt og grøntsager er ofte de skyldige for disse fødevarebårne epidemier. Sporadisk sygdomsudbrud kan også være forårsaget af eksponering for skadedyr, som myg, der forårsager gul feber og malaria epidemier. Toksin eksponering er en anden mulig synder, sådan som spike i leukæmi blandt atombombe overlevende på grund af stråling.

Af nyresygdom hos hunde, såsom kronisk nyresvigt kan påvises ved hjælp af en række symptomer. De mest karakteristiske symptomer er øget frekvens af urin, og fortyndet urin, der refererer til urin, der både er farveløs og lugtfri, et sikkert tegn på, at den urin, der er udgivet indeholder ikke giftige produkter længere. Din hund kan også begynde at bede om en masse af vand, og kan ikke have en god appetit for mad. Dette kan også få din hund til at tabe en masse vægt. Din hund kan også ofte føler kvalme, og blive kørt til opkastning eller diarré.

Hvis du har mistanke om at din hund har en nyresygdom, skal du kontrollere dens tænder for nogen tegn på misfarvning. Bortset fra fysiske symptomer, din hund kan også opleve adfærdsmæssige ændringer.

Dog nyre sygdomme kan medføre depression, og mindsker lysten til at engagere sig i forskellige aktiviteter. Hvis du kan se nogen af de symptomer, og meget suspekt renal sygdom i din hund, skal du kontakte din dyrlæge og bede om en dialysebehandling med det samme.

Jeg blev diagnosticeret med PPM og forsøgte at kvalificere sig til Dr. Wahls " forskning. Men, da jeg første gang blev diagnosticeret 3 år siden jeg startede på MS Recovery Kost og har fulgt det siden da. De kostvaner, er de samme, bortset fra, at Wahls Protokollen gør det muligt for græs fodret rødt kød og ingen korn eller sødestoffer. Jeg skiftede til Wahls Protokol for et par uger siden og det var ikke svært at tilpasse sig, selv om jeg er nødt til at øge mængden af grøntsager, jeg spiser. Da jeg havde eksamen, neurolog var ikke sikker på, at jeg har PPM & nævnt Tværgående Myelitis som en mulighed.


Jeg regner med at fortsætte efter Wahls-Protokollen, da kost & motion har hjulpet mig til IKKE at fremskridt på alle, da min oprindelige diagnose. Jeg føler mig fint og har ikke kvalificere sig til den forskning, fordi jeg ikke bruge nogen walking aids (som stokke, rollator eller stol). Jeg tror, kost & motion er meget vigtig.